Broeksema Autoservice

Autoservice Broeksema is een allround autobedrijf, al ruim 50 jaar gevestigd in Enschede. Sinds 2003 staan Peter Broeksema en zijn team voor u klaar.

Bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres voor álles wat met het onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Sinds 2019 zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service en beschikken hierdoor over de laatste diagnose apparatuur. Met een brede voorraad van zo'n 20 auto's kunt u ook voor een occasion goed bij ons terecht. Staat uw droomauto er niet tussen? Of wilt u toch net een andere kleur of bouwjaar? Geen punt, Autoservice Broeksema helpt u graag middels een zoekopdracht.

Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klanttevredenheid, bij Autoservice Broeksema hoog in het vaandel staan. Kortom, u en uw auto zijn bij Autoservice Broeksema in goede handen.

Meer weten? U bent van harte welkom aan de Haaksbergerstraat 578A in Enschede.

 

Bosch Car Service en BOVAG

Er zijn in Nederland meer dan 425 Bosch Car Service autobedrijven. U kunt voor alles omtrent uw auto bij ons terecht: Zo garanderen wij u kwaliteit, geen onverwachte kosten en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto.

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Zowel Bosch Car Service als BOVAG staat bekend om kwaliteit.

Over ons
U76GhN3RZCH5SbAF7mXuQLMfLZhZ0PpQkhnU6aJ0.jpg